Admino: applicatieplatform en website beheer

De voordelen van Admino als content management systeem gaan verder dan alleen een gebruiksvriendelijk en intuïtief beheersysteem.

Vele soorten inhoud toevoegen
Door de vele modules die beschikbaar zijn, kunt u vele soorten inhoud toevoegen aan uw site. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een agenda (kalender), fotoboek, (Youtube) video, een gastenboek, etcetera. Hieronder kunt u een overzicht van alle beschikbare modules downloaden.

Admino moduleoverzichtAdmino moduleoverzicht (56,5 kB)

Staat uw module er niet bij? Wij ontwikkelen deze graag voor u!

Inhoud én 'look and feel' aanpassen
Met Admino kunt basis template beheer activiteiten doen, waardoor u zelf de ‘look and feel’ van uw website tot op zekere hoogte kunt aanpassen.

Goede vindbaarheid en integratie Google Analytics
Daarnaast faciliteert Admino een goede vindbaarheid in zoekmachines en is het systeem voorbereid op integratie met Google Analytics. Tot slot biedt het goede mogelijkheden voor het bijhouden van de effectiviteit van marketing campagnes door verkorte links (landing pages) met statistieken.

Flexibel en modulair uitbreidbaar
Door de vele modules en extensies sluit Admino nu en in de toekomst uitstekend aan bij uw wensen. Maar ook daarbuiten zijn er vele mogelijkheden.

Applicatieplatform voor maatwerk
Admino is tevens een flexibel applicatieplatform voor het implementeren van maatwerkoplossingen. Misschien zijn behoeften op dit moment nog niet aanwezig, ook toekomstige wensen kunnen zo eenvoudig geïmplementeerd worden.

Verschillende versies

Monito biedt Admino aan in verschillende versies. U kunt altijd eenvoudig beginnen met een gewone Admino. Wij bieden namelijk zeer voordelige upgrade mogelijkheden.

  Std Pro Pro+
Eenvoudig uw website beheren
Grafisch ontwerp voor één website inbegrepen
Servicecontract met e-mail helpdesk en hosting
Uitbreidbaar met modules
Module Tekst, Afbeelding, Lijst
Module Login, Wachtwoord wijzigen, Wachtwoord vergeten 
Zelf meerdere websites toevoegen 
Applicatieplatform voor maatwerk 
Iedere gebruiker zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord 
Beheer en toegangsrechten per gebruiker/groep instellen  
Pagina’s afschermen met wachtwoord (intranet, extranet) 
Banner beheer systeem  Optie
E-mail beheer systeem (mailinglists, templates)  Optie
Meerdere websites met iedere een eigen domeinnaam  Optie

Overige Admino uitbreidingen

Wilt u nog meer uit Admino halen, dat kan! Wij noemen deze uitbreidingen extensies.

Admino extensions zijn uitbreidingen op Admino die verder gaan dan een uitbreiding van het aantal soorten paragrafen dat u op uw website kunt publiceren. Monito biedt op dit moment de volgende extensies:

  • Admino in het engels
    Heeft u website beheerders die geen nederlands kunnen lezen? Dan is met deze extension Admino geheel in het engels te gebruiken.

  • Uw website mobiel toegankelijk
    Met deze extension kan Admino detecteren of uw website opgevraagd wordt op een PDA of mobiele telefoon en kan de manier van presenteren zo aanpassen dat uw website geschikt is voor deze kleine schermen. Niet alleen uw hele website wordt hiermee mobiel toegankelijk, ook Admino kunt u mobiel gebruiken!

  • Admino authenticatie (alleen Admino Pro en Pro+)
    Hebben al uw werknemers al een gebruikersnaam en wachtwoord en wilt u dat zij deze kunnen gebruiken voor het inloggen op Admino? Dat kan! Admino kan naadloos integreren met uw bestaande LDAP, Active Directory, Radius of zelfs e-mail of FTP authenticatie.
Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl