Wedstrijd ploegen inschrijf systeem

Batavierenrace: 's werelds grootste estafetteloop

Ieder jaar wordt de Batavierenrace weer georganiseerd en gelopen. Het is de grootste estafetteloop ter wereld met achteraf het grootste studentenfeest van de Benelux. De race loopt van Nijmegen naar Enschede. Jaarlijks doen er meer dan 8000 studenten uit heel Nederland mee aan dit evenement. Dat zijn meer dan 300 ploegen, dus een efficient inschrijfsysteem is wel nodig!

Monito sponsort de Batavierenrace

Door de ontwikkeling van E-Bata is Monito een van de sponsoren van de Batavierenrace. Ook wordt ieder jaar het grafisch ontwerp geimplementeerd en sponsoren wij de organisatie met een Admino Pro+ als beheersysteem.

E-Bata, het ploegen inschrijfsysteem

Zowel nederlandse als buitenlandse ploegen kunnen zich via E-Bata inschrijven voor de Batavierenrace.
Na inschrijven kunnen zij niet alleen hun gegevens beheren, maar ook busbonnen, dinerbonnen en slaapplaatsen reserveren. Als een ploeg een leuk verhaaltje over de lopers of de ploeg invult dan worden deze gegevens tijdens de start en finish gebruikt door de omroeper.

Daarnaast ondersteunt E-Bata ook de organisatiecommissie door middel van het kunnen downloaden van overzichten, gegevens en zelfs bestanden om automatische incasso's uit te voeren.

Ga naar het totaaloverzicht van alle 32 innovaties.

Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl