Wie werken er bij Monito?

Monito is een flexibele en innovatieve organisatie. Wij houden van nieuwe dingen doen, korte lijnen en een goede sfeer.
Daarom willen wij ook relatief klein blijven.

Vaak werken wij ook met afstudeerders of stagiairs. Dit is een goede katalysator voor het uitwerken van concepten en innovatieve interne projecten.

Lars Rengersen

Lars heeft als (team) rol creator/innovator en is daarom vaak bezig met nieuwe ideeën en concepten. Met strategisch denken en ideeënvorming als sterke punten is hij in staat om dingen slim te combineren en de beste weg voorwaarts te vinden. Hij raakt geïnspireerd door samenwerken en sparren met andere mensen. In samenwerking met klanten en collega’s zorgt hij dan ook voor de vertaling van de behoeften naar oplossingen.

Samen met Marco is hij de kartrekker van SusaGroup, het in 2008 opgerichte spin-off bedrijf van Monito. SusaGroup houdt zich bezig met ‘Creating meaningful experiences’, zie www.susagroup.com.

Vind Lars ook op LinkedIn.

Als hobby heeft hij het restaureren van klassieke volvo’s en houdt daar ook een weblog over bij, zie www.oudevolvo.nl, of bezoek zijn persoonlijke website, www.larsrengersen.nl (ideeën. en concepten van een creator/innovator)

Marco van Hout

Marco is de wat softere van het stel. Hij is gespecialiseerd in experience design en praat onder andere over de emotionele beleving van producten. Bij Monito is hij verantwoordelijk voor het gebruikersgemak/plezier en vormgeving van onze producten. Marco is bestuurslid van de internationale Design and Emotion Society. Kijk op zijn weblog www.design-emotion.com voor interviews, opinie en design nieuws.

Marco is tevens creatief directeur van SusaGroup, de spin-off van Monito met als doelstelling 'creating meaningful experiences'.

Vind Marco ook op LinkedIn.

Team
Monito BV - Postbus 715 - 7500 AS Enschede - 053-431 05 91 - info@monito.nl - www.monito.nl